Përqindjet e efekteve ndaj avullimit oxalic Acid Varroa

2 gusht 2014 No Comments

Përqindjet avullim E EFEKTEVE TË oksalik Varroa Sipas një hulumtimi të bërë në Evropë; Efektiviteti i avullimit acidit oxalic në periudhat kur nuk ka qeliza të pjellë: 96% Në një proces avullimit arbitrare, kur nuk ka asnjë informacion në lidhje me broods: 94% Në një proces të avullimit, kur ka numër të mjaftueshëm [...]

Gjenerali Lexo më shumë

Rrotullues oksalik DEVICE acid avullim

2 gusht 2014 No Comments

Rrotullues DEVICE acid oxalic avullim (vaporizer acid oksalik) Model profesionale: MG10P Numri Patent: 2010/03371 Rekomandohet për bletarëve Profesionale. Avullim METODA Oxalic Acid Oxalic Acid Avullimi i 2 gram në çdo Dehydrator kolonisë është mënyra më e lirë dhe më efektive e përballimit me Varroa në kolonitë e bletëve. Avull acid oksalik shkatërron organet e të ushqyerit dhe këmbët [...]

Gjenerali Lexo më shumë

Bee bukë (PERGE) APARATET MBLEDHJA

12 mars 2013 3 Comments

BEE HEQJA aparat BUKË ÇMIMI: £ 25,00

I përgjithshëm , Produkte Lexo më shumë

NEW aparat SERIES FRAME watermarking

2 shkurt 2013 No Comments

Emri i kompanisë, numrin e biznesit dhe numri i telefonit është tre në një. Do të jenë të shtypura në kuadër të vënë presion mbi sipërfaqen e jashtme të madhësive dhe karakteristika. Çmimi: 250,00 £ përfshirë KDV

Lexo më shumë

Oksalik ACID avullim APARATET

Dhjetor 31, 2012 No Comments

Avullim MODELET aparat aparat leshi oksalik ACID ÇMIMI: £ 430,00 përfshirë KDV acid oksalik avullimit APARATEVE -------------------- ÇMIMI SINGLE: 160,00 £ përfshirë KDV ------ -------------- SINGLE oksalik APARATET acid avullim fishek i projektuar për lehtësinë e pipëz saldimi transportit të punës aparat të vetëm oxalic acid avullimit. Çmimi 160,00 £ përfshirë KDV watermarking ------------------------ FRAME APARATET ÇMIMI: £ 230,00 përfshirë KDV [...]

Lexo më shumë

PRODUKTI FUSHA DHE ÇMIMET AKTUALE

Dhjetor 30, 2012 No Comments

Oksalik ACID metodë kolonitë aktivitetet e inkubacionit avullimi LUFTA Varroa bletës në këtë periudhë kemi hyrë periudha e dimrit është ndalur në disa zona ka rënë në disa rajone. Çfarë bëjmë ne në luftën kundër rënies Varroa, pa marrë parasysh sa koloni i suksesshëm në prani të Varroa është ende në dispozicion. Periudha kolonial Varro-së që është më i prekshëm gjatë periudhave të aktivitetit të ngadaltë në dimër. Acid oksalik në mënyrë për të luftuar goditje Varroa fatale për të përfunduar xhiruar [...]

Lexo më shumë

FRAME Shpimit APARATET

Dhjetor 29, 2012 No Comments

Shtrirë nëpër një kornizë për të bashkëngjitni siç duhet udhëzuar krehër teli duhet të jetë në të njëjtin avion. Është e mundur për të siguruar smoothness gjitha vrimat shpuara nëpërmjet në të njëjtën kohë. Përfitimet e instaluar siç duhet udhëzues huall 1- huall prishet në nivelin më të ulët bijtë endura barabartë huall 2 huall 3-recessed Sytë thellësi priren të jenë jo i dalë nga niveli më të ulët. Aparat i gjatë dhe korniza Short-model shpimit [...]

Lexo më shumë

ACID DHE KIMIKE Dorashka rezistente

Dhjetor 14, 2012 No Comments

Dorashka Acid-rezistente: duke përfshirë KDV është 10,00 $

Lexo më shumë

MASKA GJYSEM FACE

14 dhjetor 2012 1 Koment

Organike acid maskë gazi me filtër mbrojtës kundër avullit: KDV përfshirë 80.00TL

Lexo më shumë

I dihidratit acid oxalic

Dhjetor 14, 2012 No Comments

Dihydrate acid oksalik 1 kg: 26,50 £ përfshirë KDV

Lexo më shumë